h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Karabük’te kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor

Karabük’te kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor

Karabük'ün yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Kayganlaşan yolda bir tır dorsesi bariyere çarptı, arazi aracı ise kanala düştü. Safranbolu merkezde de kar yağışı etkili oldu.

Karabük’teki yüksek bölgelerde meydana gelen yoğun kar yağışı sürücüler için zorluklar yaratırken, karayolları ekipleri de yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Karabük’te kar yağışı başladı. Karabük-Bartın karayolunun 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde yoğun kar yağışıyla birlikte doğa beyaz bir örtüyle kaplandı. Hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri bölgede kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Bartın istikametinde seyir halinde olan bir tır dorsesi, kayganlaşan yolda zigzag çizerek bariyere çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Karabük istikametine seyir halinde olan bir arazi aracı da sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki kanala düştü ve maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, Safranbolu merkezinde de kar yağışı etkili olmaya başladı.

Hatay’da sahil yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Sıradaki haber:

Hatay’da sahil yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı