h Dolar 34,2493 % 0.37
h Euro 37,2377 % 0.37
h Sterlin 44,7228 % 0.69
h Altın (Gr) 2.988,08 %1,16
h BIST100 8.870,39 %-1,47
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Manisa’da gaz zehirlenmesi sonucu 2 kardeş hayatını kaybetti

Manisa’da gaz zehirlenmesi sonucu 2 kardeş hayatını kaybetti

Manisa Yunusemre ilçesindeki bir evde doğalgaz sızıntısı olduğu iddia edilen iki kız kardeş hayatını kaybetti. Anne, çocuklarının cansız bedenlerini bulduktan sonra sinir krizi geçirdi. Cenazeler, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, 3 gün önce yeni taşındıkları evlerinde doğalgaz sızıntısı yaşayan 2 kız kardeş hayatını kaybetti. Anne, çocuklarının cansız bedenini bulduğunda büyük bir şok yaşayarak sinir krizi geçirdi. İki kardeşin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu tarafından belirlenmek üzere cenazeleri alındı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, Atatürk Mahallesi’ndeki evlerine taşındıklarından bu yana geçen 3 gün içinde, 2 kız kardeş doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Anne Tayyibe L. (40), kızlarını yerde hareketsiz olarak bulduğunda hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine hızla yetişen polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri, durumu inceledi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucu Ayşe (16) ve Leman Nur Yalçın’ın (22) yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ayşe ve Leman Nur Yalçın’ın doğalgazdan zehirlendikleri ihtimali üzerine cenazeleri, otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olaydan sonra doğalgaz ekiplerinin yaptığı ölçümlerde evin mutfak kısmında yoğun gaz bulunduğu belirlendi. Soruşturma ise devam etmektedir.

Milas’ta motosiklet ile otomobil çarpıştı, bir çocuk yaralandı.

Sıradaki haber:

Milas’ta motosiklet ile otomobil çarpıştı, bir çocuk yaralandı.