h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2216 % 0.51
h Sterlin 44,7396 % 0.72
h Altın (Gr) 2.989,09 %1,19
h BIST100 8.970,27 %-0,36
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dengesini kaybederek çatıdan düşen adam itfaiye tarafından kurtarıldı: Oluklara tutunması sayesinde mahsur kalmaktan kurtuldu.

Dengesini kaybederek çatıdan düşen adam itfaiye tarafından kurtarıldı: Oluklara tutunması sayesinde mahsur kalmaktan kurtuldu.

Hopa ilçesinde bir vatandaş, çatıdan düşmekten son anda oluklara tutunarak kurtuldu. İshak Ş., evinin çatısına çıkarak güneş panelini temizlemek istediği sırada dengesini kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla onu kurtardı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Artvin’in Hopa ilçesinde bir kişi, çıktığı çatıdan düşmekten son anda kurtuldu. İshak Ş. isimli vatandaş, Sundura Mahallesi’ndeki evinin çatısına çıkarak güneş panelini temizlemek istedi. Ancak hava yağmurlu olduğu için dengesini kaybeden İshak Ş., çatının ucundaki oluklara tutunarak düşmekten kurtuldu. Olayı görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekiplerin yardımıyla mahsur kalan adam kurtarıldı. O anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yolun diğer tarafına geçmeye çalışırken kadına çarpan araç sonucunda hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Yolun diğer tarafına geçmeye çalışırken kadına çarpan araç sonucunda hayatını kaybetti.