h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Buzağı alıcısını dehşete düşüren olayda, 6 şüpheli gözaltına alındı

Buzağı alıcısını dehşete düşüren olayda, 6 şüpheli gözaltına alındı

Samsun'dan Bodrum'a 16 buzağı getiren 3 kişi, silah ve bıçakla darp edilerek buzağılarından gasp edildi. İhbar üzerine jandarma ekipleri tarafından yakalanan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Şüphelilerin daha önce de hayvanları öldürdükleri için böyle bir olay gerçekleştirdikleri belirtildi. Diğer şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağı getiren 3 kişi, silah ve bıçak kullanarak darp edilip buzağılarının gasp edildiği suçlamasıyla gözaltına alındı. 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Samsun’da ikamet eden Recep T.G., Hakan E. ve Sefa E., 16 buzağıyı satmak amacıyla Bodrum’a geldi. İddiaya göre, 3 kişi İ.A. ile telefonda anlaşarak satış için buluştu. Anlaştıkları kişi ile Türkbükü’nde bir araya gelen 3 kişi, İ.A.’nın mandırasının Cennet Koy mevkisinde olduğunu öğrendi ve Samsun’dan gelen buzağılarla birlikte Cennet Koy’a doğru yola çıktı. Ancak buzağı satıcıları, Cennet Koy’da İ.A. ve orada bekleyen A.Ç., M.Ç., D.K., Y.A., H.A. ve H.D. tarafından silah ve bıçak zoruyla darp edildi. Satıcıların telefonları da gasp edilen 7 kişilik grup, buzağıları kendi araçlarına yükleyerek olay yerinden uzaklaştı. Satıcılar, yaşadıkları korkunç olayın ardından karakola giderek ihbarda bulundu. Bunun üzerine Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Şüpheliler Aydın’a doğru hareket etse de Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT Timler ile Göltürkbükü ve Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucu Güvercinlik Yol Kontrol Noktası’nda yakalandı. Olayda çok sayıda tabanca ve bıçak ele geçirildi.

Bu arada Aydın’da ikamet eden şüphelilerin daha önce buzağı satıcılarından hayvan satın aldığı ve aldıkları hayvanların öldüğü gerekçesiyle böyle bir olay gerçekleştirdikleri belirtildi. Şüphelilerin satıcıların şüphelenmemesi için Bodrum’a çağırdığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.K. adli kontrolle serbest bırakılırken, 6 kişi tutuklandı.

Dengesini kaybederek çatıdan düşen adam itfaiye tarafından kurtarıldı: Oluklara tutunması sayesinde mahsur kalmaktan kurtuldu.

Sıradaki haber:

Dengesini kaybederek çatıdan düşen adam itfaiye tarafından kurtarıldı: Oluklara tutunması sayesinde mahsur kalmaktan kurtuldu.