h Dolar 34,2903 % 0.5
h Euro 37,1987 % 0.5
h Sterlin 44,7627 % 0.78
h Altın (Gr) 2.979,79 %0,87
h BIST100 9.040,66 %0,43
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın PM toplantısında yaşananları anlatması üzerine detaylar ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın PM toplantısında yaşananları anlatması üzerine detaylar ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Parti Meclisi'nde yaşanan gerginlik iddialarını yalanladı. İddialara göre, bir milletvekilinin aday belirleme konusunda sinirlenerek salonu terk ettiği ve Başarır'a bağırdığı iddia edilmişti. Ancak Başarır, bu iddiaları reddederek, milletvekili ile herhangi bir diyalogu olmadığını ve yakın bile olmadıklarını belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde yaşanan gerginlik iddialarına açıklık getirdi. Başarır, “Evet, bir tartışma oldu ancak milletvekiliyle hiçbir diyalogum olmadı. Birbirimize bile 20 metre yaklaşmadık.” şeklinde konuştu.

İddialara göre, CHP Mersin Milletvekili Ufuk Çakır, Mezitli’de yeniden aday gösterilmesini istediği Neşet Tarhan konusunda Parti Meclisi’nden karar çıkmaması nedeniyle sinirlenerek salonu terk etmişti.

Ali Mahir Başarır, Bilecik’te partisinin Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın aday tanıtımında İHA muhabirine konuştu. Başarır, “Evet, bir tartışma oldu ancak milletvekiliyle hiçbir diyalogum olmadı. Birbirimize bile 20 metre yaklaşmadık. Ben kendisini uzaktan gördüm. Sonra bağrışmalar duydum. O sırada ben salonun arkasındaydım, sonra öne geldim. Sadece üzülüyorum, eğer bir tartışma olmuş olsaydı söylerdim. Parti Meclisi’nde hafif bir ara olduğu esnada, daha sonra dışarıda bağırmış evet, ama dediğim gibi kendisiyle hiçbir diyalogum olmadı.” şeklinde konuştu.

Seçmenler, zamların yapılması durumunda iktidara vermek istedikleri bir mesajı göstermek amacıyla sarı kart göstereceklerdir.

Sıradaki haber:

Seçmenler, zamların yapılması durumunda iktidara vermek istedikleri bir mesajı göstermek amacıyla sarı kart göstereceklerdir.