h Dolar 34,0296 % -0.12
h Euro 38,0206 % -0.12
h Sterlin 45,2617 % 0.48
h Altın (Gr) 2.828,28 %0,92
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Ağrı’da “Yüreğimizde Kudüs” temasıyla düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.

Ağrı’da “Yüreğimizde Kudüs” temasıyla düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerine verildi.

Ağrı'da düzenlenen "Yüreğimdesin Kudüs" temalı resim yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından düzenlenen yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı, üniversite öğretim üyesi, veliler ve öğrenciler katıldı. Konuşmacılar, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, sanatın barış ve kardeşlik için önemini vurguladı. Ödül töreninin sonunda bir öğrenci, aldığı ödülü Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.

Ağrı’da “Yüreğimdesin Kudüs” temasıyla gerçekleştirilen resim yarışmasının ödül töreni düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından düzenlenen yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyeler kazandı.
Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, İbrahim Çeçen Üniversitesi İslam Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Fahri Güzel, şube müdürü Selahattin Bilgiç, sendika yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Kökrek, Gümüşer ve Güzel, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, Filistin halkının yanında olduklarını belirtti. Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden konuşmacılar, sanatın barış ve kardeşlik için önemli bir araç olduğunu vurguladı.
Yarışmada ilkokullar kategorisinde birincilik Özel Ağrı Doğa İlkokulu’ndan Fatma Zehra Baykan’ın oldu. İkinci sırayı Selahaddin Eyyübi İlkokulu’ndan Hasan Yasir Gülmez, üçüncü sırayı ise İbrahim Çeçen İlkokulu’ndan Mehmet Sıddık Çiftçi elde etti. Jüri özel ödülü ise İsmet Ömeroğlu İlkokulu’ndan Ünzile Kaçman’a verildi.
Ortaokullar kategorisinde birincilik Taşlıçay Düzgören Ortaokulu’ndan Nur Sena Aslan’ın oldu. İkinci sırayı Özel Ağrı Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Nil Çağla Yılmaz, üçüncü sırayı ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Erdal Öztürk kazandı.
Liseler kategorisinde ise birincilik Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi’nden Sevil Işık’ın oldu. İkinci sırayı Diyadin Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’nden Rümeysa Sönmez, üçüncü sırayı ise Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi’nden Zerya Balıkçı elde etti. Mansiyon ödülü ise Doğubayazıt Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Berzan Eğdi’ye gitti.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ödül töreninin sonunda ise ikinci olan Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencisi Hasan Yasir Gülmez aldığı ödülü Filistin’e bağışladığını açıkladı. Gülmez’in bu davranışı salonda alkışlarla karşılandı.

Sultanbeyli’de Kadınların Emeği Değer Kazanıyor

Sıradaki haber:

Sultanbeyli’de Kadınların Emeği Değer Kazanıyor