h Dolar 34,0862 % 0.2
h Euro 38,1366 % 0.2
h Sterlin 45,4834 % 0.36
h Altın (Gr) 2.846,05 %0,61
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerlere yönelik sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütünü destekleyen ve yanıltıcı bilgileri yaymaya çalışan 60 kişinin tespit edildiğini açıkladı. Bakan Soylu, söz konusu hesapların provokatif faaliyetlerde bulunduğunu ve terör örgütünün amacını desteklediğini vurguladı. İçişleri Bakanlığı, bu hesapların etkisiz hale getirilmesi ve toplumun yanlış bilgilere maruz kalmaması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerlere yönelik sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütünü destekleyen ve yanıltıcı bilgileri yaymaya çalışan 60 kişinin tespit edildiğini açıkladı. Bakan Soylu, söz konusu hesapların provokatif faaliyetlerde bulunduğunu ve terör örgütünün amacını desteklediğini vurguladı. İçişleri Bakanlığı, bu hesapların etkisiz hale getirilmesi ve toplumun yanlış bilgilere maruz kalmaması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerlerimize yönelik sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütünü öven ve yanıltıcı bilgi yaydığı belirlenen 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklere yönelik sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi yaymaya çalışan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini açıkladı. Bakan Soylu, bu hesapların provokatif amaçlarla faaliyet gösterdiğini ve terör örgütünün hain amaçlarını desteklediğini belirtti. İçişleri Bakanlığı, bu tür hesapların etkisiz hale getirilmesi ve toplumun yanıltıcı bilgilere maruz kalmaması için gerekli adımları atmaya devam edeceğini ifade etti.

Kağıthane’de korku dolu anlar: Yangın 3 binayı sardı

Sıradaki haber:

Kağıthane’de korku dolu anlar: Yangın 3 binayı sardı