h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Meteoroloji, buzlanma ve sis uyarısında bulunuyor

Meteoroloji, buzlanma ve sis uyarısında bulunuyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinde buzlanma, don ve sis hadiseleriyle karşılaşabileceğimizi bildirdi. Hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma, don, pus ve sis hadiseleriyle karşılaşabileceğimiz tahmin ediliyor. Bu nedenle ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalıyız. Eskişehir’de hava sıcaklığı önemli ölçüde değişmeyecek, en yüksek sıcaklık Mihalgazi'de 6 derece, en düşük sıcaklık ise Han ilçesinde eksi 1 derece olacak.

Eskişehir’de Hava Durumu: Buzlanma, Don ve Sis Uyarısı!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinde beklenen buzlanma, don ve sis hadiselerine karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Eskişehir’de hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu bir durum oluşması tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise buzlanma, don, pus ve sis hadiselerinin yer yer görüleceği belirtiliyor. Vatandaşların bu olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları ve ulaşımda aksamalar gibi sorunlar yaşanabileceğini göz önünde bulundurmaları önemle vurgulandı.

Eskişehir’de hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. En yüksek hava sıcaklığı 6 dereceyle Mihalgazi ilçesinde, en düşük ise eksi 1 dereceyle Han ilçesinde olması öngörülüyor. Halkın bu hava durumu koşullarına uygun giyinip hareket etmeleri öneriliyor.

Çamlıbel’de sis ve kar yağışı etkili oldu

Sıradaki haber:

Çamlıbel’de sis ve kar yağışı etkili oldu