h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eyüpsultan’da kağıt toplama yapan bir kişi, sağır ve dilsiz bir genç olan A.Y.’i darp ederek bacağını kırdı. Polis, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı ve adli makamlara sevk etti. M.K., “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Eyüpsultan’ın İslambey Mahallesi’nde, 3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen olayda, kağıt toplayıcısı bir kişi olan M.K., A.Y’yi sokakta saldırarak darp etti. A.Y. yerde düşerek yaralandı ve hemen hastaneye götürüldü. Yapılan muayene sonucunda, A.Y.’nin sol bacağında kırık olduğu belirlendi. Polis ekipleri, saldırgan M.K.’yı kısa sürede yakaladı. Araştırmalar sonucunda, M.K.’nın daha önce hırsızlık ve tehdit suçlarından hüküm giydiği ortaya çıktı. Gözaltındaki M.K., polis işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Cezayı çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Eyüpsultan’da kağıt toplama yapan bir kişi, sağır ve dilsiz bir genç olan A.Y.’i darp ederek bacağını kırdı. Polis, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı ve adli makamlara sevk etti. M.K., “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Eyüpsultan’ın İslambey Mahallesi’nde, 3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen olayda, kağıt toplayıcısı bir kişi olan M.K., A.Y’yi sokakta saldırarak darp etti. A.Y. yerde düşerek yaralandı ve hemen hastaneye götürüldü. Yapılan muayene sonucunda, A.Y.’nin sol bacağında kırık olduğu belirlendi. Polis ekipleri, saldırgan M.K.’yı kısa sürede yakaladı. Araştırmalar sonucunda, M.K.’nın daha önce hırsızlık ve tehdit suçlarından hüküm giydiği ortaya çıktı. Gözaltındaki M.K., polis işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve “kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Cezayı çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Eyüpsultan'da sağır ve dilsiz bir gencin bacağını kıran kağıt toplayıcısı M.K. yakalandı ve tutuklandı. Olayın ardından yapılan incelemelerde saldırganın daha önceden suç kaydının olduğu belirlendi. M.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. Mahkemede "kasten yaralama" suçlamasıyla tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Eyüpsultan’da sağır ve dilsiz bir genç, kağıt toplama işi ile uğraşan M.K. tarafından darp edildi ve bacağı kırıldı. Yaşanan olayın ardından polis ekipleri, M.K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K., mahkemeye sevk edildi ve “kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

3 Ocak 2024 tarihinde Eyüpsultan İslambey Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kağıt toplayıcısı olan M.K., sokakta bulunan sağır ve dilsiz bir genç olan A.Y.’i darp etti. A.Y. darp sonucunda yere düştü ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayene sonucunda A.Y.’nin sol bacağında kırık tespit edildi. Polis ekipleri, darp olayını gerçekleştiren M.K.’yı yakaladı. M.K.’nın daha önce hırsızlık ve tehdit suçlarından 19 yıl 50 ay 109 gün kesinleşmiş bir ceza aldığı belirlendi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K., mahkemeye sevk edildi ve “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meriç Nehri’nde dev yayın balığı yakalanıyor

Sıradaki haber:

Meriç Nehri’nde dev yayın balığı yakalanıyor