h Dolar 34,1137 % 0.28
h Euro 38,1365 % 0.28
h Sterlin 45,4143 % 0.22
h Altın (Gr) 2.862,83 %1,20
h BIST100 9.969,35 %-0,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • İstanbul Aydın Üniversitesi, İDA Akademi Ödülleri’nde birincilik ödülünü kazandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi, İDA Akademi Ödülleri’nde birincilik ödülünü kazandı.

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği'nin düzenlediği 'PRİDA İletişim Ödülleri'nde İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, üçüncü kez birinci oldu. İDA Akademi Ödülleri'nin üçüncüsüne öğrencileri tarafından "Donuk Gıda: Doğanın Dondurma Tuşu" projesiyle katılan İstanbul Aydın Üniversitesi, başarısını bir kez daha kanıtladı. Törende toplamda 49 ödül ve 1 Altın PRİDA verildi. Ayrıca 3 uzun soluklu kurumsal iş birliği ve 3 iletişim profesyoneli de ödüllendirildi.

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA), bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘PRİDA İletişim Ödülleri’nde İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün üçüncü kez birincilik ödülünü kazandığını açıkladı.

İDA tarafından düzenlenen ödül töreninde, İDA Akademi Ödülleri de bu yıl üçüncü kez sahiplerini buldu. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Donuk Gıda: Doğanın Dondurma Tuşu” projesiyle birincilik ödülüne layık görüldü.

IDA Akademi Ödülleri, iletişim sektörünün geleceği için nitelikli profesyonellerin yetişmesini teşvik etmek ve iletişim fakültelerindeki öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlatılmıştır. Her yıl düzenlenen bu ödüllerle öğrencilerin başarıları ödüllendirilmektedir.

Törende, sektör temsilcileri, iş dünyasından profesyoneller, akademisyenler ve üniversite öğrencileri bir araya geldi. Toplamda 49 ödül verilen törende, 4 büyük ödül ve 1 Altın PRİDA sahibi belirlendi. Ayrıca, 3 uzun soluklu kurumsal iş birliği ve 3 iletişim profesyoneline de ödül verildi.

Türk ve İslam Coğrafyasında Nazari Düşüncenin Tartışıldığı Sohbet, Yoğun İlgi Gördü

Sıradaki haber:

Türk ve İslam Coğrafyasında Nazari Düşüncenin Tartışıldığı Sohbet, Yoğun İlgi Gördü