h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Özalp’ta kar yağışı nedeniyle mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Özalp’ta kar yağışı nedeniyle mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Van'ın Özalp ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçlar, Özalp Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı. Yoğun kar yağışı, Van ve ilçelerinde de etkili oluyor. Özalp merkeze gitmeye çalışan araçlar, karla mücadele ekipleri sayesinde yoldan çıktıkları yerden kurtarıldı. Aynı zamanda Özalp Belediyesi ekipleri, kırsal mahalle yollarını da açarak şehir merkezini kardan temizliyor. Kar yağışının etkisiyle zor anlar yaşayan araç sahipleri ise yardım sayesinde sorunu çözmüş oldu.

Van’ın Özalp ilçesinde, yoğun kar yağışı sebebiyle yolda kalan araçlar, ekipler tarafından kurtarıldı.

Kar yağışının etkisi altında olan Doğu Anadolu Bölgesi, Van ve ilçelerinde de kendini göstermeye devam ediyor. Özalp’in kırsal mahallelerinden merkeze doğru hareket eden araçlar, kar yağışı nedeniyle yolun kenarına saplandı. Uzun uğraşlar sonucunda Özalp Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri tarafından yollar açıldı ve yolda kalan araçlar kurtarıldı.

Özalp Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, bir yandan kırsal mahalle yollarını açarken bir yandan da şehir merkezindeki kar temizliğini gerçekleştiriyor.

Kar Bitlis’i büyük bir etkisi altına aldı

Sıradaki haber:

Kar Bitlis’i büyük bir etkisi altına aldı