h Dolar 34,1169 % 0.29
h Euro 38,0571 % 0.29
h Sterlin 45,3329 % 0.05
h Altın (Gr) 2.864,63 %1,26
h BIST100 9.920,25 %-0,55
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu, 5. Dönem Gala Programını düzenledi.

TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu, 5. Dönem Gala Programını düzenledi.

TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu 5. Dönem Gala Programı düzenlendi. Mehmet Emin Gürbüz ve ekibi görevini Mehmet Erhan Öncan'a devretti. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, genç girişimcilerle buluşmanın önemini vurguladı. Programda önceki dönem başkan ve ekibine ödüller verildi.

TOBB Konya İl Genç Girişimciler Kurulu 5. Dönem Gala Programı düzenlendi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Konya İl Genç Girişimciler Kurulu, bir otelde gerçekleştirilen 5. Dönem Gala Programı ile görev değişikliğini kutladı. Mehmet Emin Gürbüz ve ekibi, 4. Dönem Konya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olarak görevlerini tamamladı ve görevi Mehmet Erhan Öncan’a devretti. Gürbüz’ün veda konuşmasının ardından 1 yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin gösterildiği bir kısa film sunuldu. Yeni dönemde ise Mehmet Erhan Öncan, kurul tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programda konuşan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, genç girişimcilerle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirerek TOBB Konya Genç Girişimciler Kurulu’na teşekkür etti. Öztürk, dünyada yaşanan zulümlere dikkat çekerek, bu zulümleri engelleyebilmenin yolunun güçlü bir ekonomiye sahip olmaktan geçtiğini belirtti. Ekonomik gücün girişimcilerle sağlanabileceğini vurgulayan Öztürk, genç girişimcilerin ülkenin ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma gelmesinde büyük rol oynayacağını ifade etti.

Konya Valisi Vahdettin Özkan da Genç Girişimciler Kurulunu tebrik ederek, geçmiş dönemde hizmet veren genç girişimcilere teşekkür etti ve yeni dönemde göreve başlayan Konya Genç Girişimciler Kuruluna başarılar diledi.

Program, 4. Dönem Konya İl Genç Girişimciler Kurulu başkan ve ekibine ödüllerin verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Onikişubat Belediyesi, enerji yatırımı yapma kararı aldı.

Sıradaki haber:

Onikişubat Belediyesi, enerji yatırımı yapma kararı aldı.