h Dolar 34,2444 % -0.12
h Euro 37,1473 % -0.12
h Sterlin 44,5438 % 0.48
h Altın (Gr) 3.010,11 %0,59
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Takvimlerde en çok yer eden, asla unutulmayacak bir hizmeti tamamlamış oldu.2023 yılında Evde Sağlık Hizmetleri Birimi toplamda 6.174 hastaya özel ziyaretler düzenledi ve bu durumu 15.537 takip ziyareti ile gerçekleştirmiş oldu. Bu anlamlı hizmetin yanı sıra, Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender önderliğinde, 14 hastane ve 1 ağız diş sağlığı biriminin katkısıyla yıl boyunca devam eden çalışmalar takip edilip sonuçlandırıldı. Dr. Tekin, hastalarla yakından ilgilenerek evlerinde ziyaret etti, taleplerini ve isteklerini dinleyerek sağlık sorunlarını çözmek için çaba sarfetti. Bu hizmetin amacı, evinde sağlık hizmeti alan hastaların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sorunlarını çözmektir. Evde sağlık hizmetleri ekibi, özverili çalışmalarıyla takdir edilmeyi hak ediyor ve başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Takvimlerde en çok yer eden, asla unutulmayacak bir hizmeti tamamlamış oldu.2023 yılında Evde Sağlık Hizmetleri Birimi toplamda 6.174 hastaya özel ziyaretler düzenledi ve bu durumu 15.537 takip ziyareti ile gerçekleştirmiş oldu. Bu anlamlı hizmetin yanı sıra, Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender önderliğinde, 14 hastane ve 1 ağız diş sağlığı biriminin katkısıyla yıl boyunca devam eden çalışmalar takip edilip sonuçlandırıldı. Dr. Tekin, hastalarla yakından ilgilenerek evlerinde ziyaret etti, taleplerini ve isteklerini dinleyerek sağlık sorunlarını çözmek için çaba sarfetti. Bu hizmetin amacı, evinde sağlık hizmeti alan hastaların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sorunlarını çözmektir. Evde sağlık hizmetleri ekibi, özverili çalışmalarıyla takdir edilmeyi hak ediyor ve başarılarını sürdürmeye devam ediyor.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, 2023 yılında 6 bin 174 hasta ziyareti gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender, evde takip edilen hastaları ziyaret etti. Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından sunulan hizmetlerin düzenli bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Dr. Tekin, ekiplerin hastalarının sağlık problemleriyle ilgilendiğini ve takiplerini yaparak tedavilerine destek olduklarını ifade etti.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, 2023 yılında toplam 6.174 hastaya 15.537 ziyaret gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından takip edilen hastaları evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Dr. Tekin, hastalarla ve yakınlarıyla sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi. Erzincan ilinde faaliyet gösteren 14 hastane ve 1 ağız diş sağlığı birimiyle birlikte toplamda 15 ekip tarafından sunulan Evde Sağlık Hizmetlerinin, 2023 yılında yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi. Dr. Tekin, “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz, hastalarımızın takiplerini düzenli bir şekilde yaparak ziyaretler gerçekleştiriyor ve hastaların tedavileriyle yakından ilgileniyor. Amacımız, hastalarımıza evlerinde yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sağlık sorunlarını çözmek. Evde sağlık hizmetleri ekibimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Gebelere yönelik özel bir eğitim programı düzenlendi.

Sıradaki haber:

Gebelere yönelik özel bir eğitim programı düzenlendi.