h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Yeşil Sanayi Destek Programı’nın detayları paylaşıldı

Yeşil Sanayi Destek Programı’nın detayları paylaşıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yapılan bir seminerde, solar enerji sisteminin hem ekonomiye hem de doğal kaynakların etkin kullanımına katkı sağlayacağını belirtti. Ahmet Çetin, küçük işletmelerin KOSGEB desteklerine ihtiyaç duyduğunu ve yerel ticaret odasının bu süreçte önemli bir role sahip olduğunu vurguladı. Seminerde KOSGEB Kobi Uzmanı İbrahim Taha Çeykel de Yeşil Sanayi Destek Programı hakkında bilgilendirme yaptı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, solar enerji sisteminin geleceğe ve çevreye sağlayacağı faydalara dikkat çekerek, bu alanda yapılacak yatırımlardan ülke ekonomisinin ve geleceğin desteklenebileceğini belirtti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, KOSGEB Güney Müdürü Ceyhan Bahadır Karataş, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı.

Çetin, seminerde yaptığı açılış konuşmasında, üyeleri yenilikçi enerji projelerine katılım çağrısında bulundu. Hem ekonomiye hem de geleceğe katkı sağlamak adına bu tür yatırımlardan faydalanılması gerektiğini vurgulayan Çetin, solar enerji sistemlerinin doğal kaynakların verimli kullanımı ve geri dönüşüm açısından önemine dikkat çekti.

Başkan Çetin, bölgenin sürdürülebilir bir yaşama kavuşabilmesi için yenilikçi ürünlerin kullanılması gerektiğini belirtti. Özellikle küçük KOBİ’lerin KOSGEB’in desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade eden Çetin, KOSGEB’in haftada en az bir gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yetkililerin bulunmasını talep etti. Üyelerin sorularının hızlı bir şekilde yanıt bulmasını isteyen Çetin, odanın üyelerine her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu belirtti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in konuşmasının ardından KOSGEB Kobi Uzmanı İbrahim Taha Çeykel, Yeşil Sanayi Destek Programı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Destek programıyla ilgili başvuru koşulları, desteklenecek alanlar ve destek miktarları gibi konularda bilgiler paylaşıldı. Soruların yanıtlandığı bölümün ardından program sona erdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine her konuda yardımcı olmak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor. KOSGEB ve diğer işlemlerle ilgili herhangi bir konuda soruları olan üyeler, odadan destek alabilecekler.

Galericiden “İkinci el araç satın almak için en uygun zaman” önerisi

Sıradaki haber:

Galericiden “İkinci el araç satın almak için en uygun zaman” önerisi