h Dolar 34,2497 % 0.06
h Euro 37,0141 % 0.06
h Sterlin 44,4586 % -0.04
h Altın (Gr) 3.022,79 %1,03
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 – Kasımpaşa: 1 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 – Kasımpaşa: 1 (İlk yarı)

MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa arasındaki Süper Lig mücadelesinin ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi. İlk yarıda Da Costa'nın kaçırdığı gol ve Aytaç Kara'nın attığı gol dikkat çekti. Hakemler Ömer Faruk Turtay, Yusuf Bozdoğan ve Özcan Sultanoğlu yönetimindeki maçta MKE Ankaragücü takımı Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Atakan Rıdvan Çankaya, Mujakic, Ali Kaan Güneren, Pedrinho, Morutan, Cephas, Chatzigiovanis ve Bajic'ten oluşan kadrosuyla sahadaydı. Kasımpaşa ise Gianniotis, Winck, Taylan Utku Aydın, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Aytaç Kara, Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Gomis ve Nuno Da Costa'dan oluşan kadro ile maça çıktı. Mujakic ve Aytaç Kara'nın attığı gollerle skor eşitlendi. Kitsiou sarı kart gören oyuncu oldu.

Vakit.com.tr: Ankaragücü, Kasımpaşa ile Berabere Kaldı

Süper Lig’in 20. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Mücadeledeki ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Maçtan Dakikalar (İlk yarı)

3. dakikada MKE Ankaragücü savunmasının top kaybını Kasımpaşa’nın Da Costa ceza sahasında fırsata çevirdi. Ancak Da Costa’nın vuruşu, meşin yuvarlağın üzerinden dışarıya çıktı.

10. dakikada Kasımpaşa sağ köşeden kullandığı kornerde Hajradinovic’in ortasında Fall’un kafa vuruşu yan ağlarda kaldı.

35. dakikada Kasımpaşa, Aytaç Kara’nın golüyle öne geçti. Hajradinovic’in ceza sahası içine doğru çevirdiği topa Aytaç Kara sağ ayağıyla mükemmel bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Skor 0-1 oldu.

45+1. dakikada Ankaragücü beraberliği sağladı. Pedrinho’nun kullandığı kornerde Mujakic, kaleci Gianniotis’ten önce hamle yaparak kafa vuruşuyla gol buldu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Hakemler: Ömer Faruk Turtay, Yusuf Bozdoğan, Özcan Sultanoğlu
MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Atakan Rıdvan Çankaya, Mujakic, Ali Kaan Güneren, Pedrinho, Morutan, Cephas, Chatzigiovanis, Bajic
Yedekler: Gikiewicz, Doğukan Kaya, Hanousek, Yıldırım Mert Çetin, Hayrullah Bilazer, Tolga Ciğerci, Cem Tuna Türkmen, Dokanovic, Astanakulov, Macheda
Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Taylan Utku Aydın, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Aytaç Kara, Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Gomis, Nuno Da Costa
Yedekler: Ali Emre Yanar, Murat Can Yıldız, Adnan Aktaş, Sarp Yavrucu, Selim Dilli, Emirhan Yiğit, Alp Efe Kılınç
Teknik Direktör: Sami Uğurlu

Goller: Mujakic (dk. 45+1) (MKE Ankaragücü), Aytaç Kara (dk. 35) (Kasımpaşa)
Sarı Kart: Kitsiou (MKE Ankaragücü)

Başlık: Ankaragücü-Kasımpaşa Mücadelesi Berabere Sonuçlandı! İşte Maçtan Detaylar

Süper Kupa’da Harika Kavga: El Clasico Cesareti!

Sıradaki haber:

Süper Kupa’da Harika Kavga: El Clasico Cesareti!