h Dolar 34,2383 % 0.06
h Euro 37,0498 % 0.06
h Sterlin 44,4514 % -0.03
h Altın (Gr) 3.013,60 %0,73
h BIST100 8.848,14 %2,24
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig Maçı: Hatayspor ile Pendikspor İlk Yarıda Berabere Kaldı

Trendyol Süper Lig Maçı: Hatayspor ile Pendikspor İlk Yarıda Berabere Kaldı

Hatayspor Mersin Stadyumu'nda Pendikspor ile karşılaştığı maçın ilk yarısını berabere tamamladı. Maçta gol olmasa da, Hatayspor birkaç iyi fırsat yakaladı. Hakemler Muhammet Ali Metoğlu, Mehmet Kısal ve Bersan Duran'dı. Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'di. Pendikspor'un teknik direktörü ise İvo Vieira'ydı. Ghoulam sarı kart gören tek oyuncuydu.

Hatayspor, Süper Lig’in 20. haftasında Mersin Stadyumu’nda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda her iki takımın da gol bulamadığı mücadelede eşitlik bozulmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısına dair dakikalar şu şekilde gelişti: 8. dakikada Rivas’ın sol kanattan yaptığı ortada topu kontrol eden Hodzic’in vuruşu dışarıya çıktı. 12. dakikada defansın sektirdiği top, ceza sahası içerisinde Kamil Ahmet’in önünde kaldı ve vuruşu az farkla dışarı çıktı. 45. dakikada ise Rivas’ın pasında ceza sahasında hareketlenen Hodzic’in şutunu kaleci Erdem kornere çeldi.

Maçın hakemleri Muhammet Ali Metoğlu, Mehmet Kısal ve Bersan Duran’dı. Hatayspor’un sahaya sürdüğü kadroda Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Görkem, Aburjania, Hodzic, Ömer Faruk Beyaz, Rivas ve Dadashov yer aldı. Yedek kulübesinde ise Bekaj, Burak Bekaroğlu, Kerim Alıcı, Cengiz Demir, Oğuzhan Matur, Aabid, Dele-Bashiru, Joelson Fernandes, Lamkel Ze ve Strandberg bulunuyordu. Teknik direktörlük görevini ise Volkan Demirel üstlendi.

Pendikspor’un ise sahada Erdem Canpolat, Serkan Asan, Berkay Sülüngöz, Alpaslan Öztürk, Emre Taşdemir, İbrahim Akdağ, Midtsjo, Gökcan Kaya, Halil Akbunar, Diaby ve Erencan Yardımcı gibi isimler vardı. Yedekler arasında ise Melih Güney, Burak Öğür, Thuram, Erdem Özgenç, Rassoul, Murat Akça, Romero, Çekiçi ve Kappel yer aldı. Teknik direktörlük görevini ise İvo Vieira yaptı. Hatayspor’da Ghoulam sarı kart gören oyuncu oldu.

Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 – Kasımpaşa: 1 (İlk yarı)

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 – Kasımpaşa: 1 (İlk yarı)