h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, madde bağımlılarının kaldığı iddia edilen bir evde çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Yukarı Hisar Mahallesi’nde bulunan bir tek katlı evin bahçesinde, sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangın, evin merdiven ve çatı kısmında çıktı ve alevler bölgeyi aydınlattı. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını söndürdü ve soğutma çalışmalarına başladı. Evde kimsenin yaşamadığı, ev sahibi Mehmet Ali Metin’in birkaç ay önce ölmesi üzerine evin boş kaldığı ve yangında eşyaların zarar gördüğü belirtildi. Metin’in diğer evinde bulunan eşyalarının yangın sırasında merdivenlere konulduğu ve bu eşyaların da yandığı bilgisi paylaşıldı.

Mahalle sakinleri, ev sahibinin ölümünden sonra evde kimsenin kalmadığını ve son zamanlarda madde bağımlılarının evde zaman geçirdiğini ifade ederek yangının madde bağımlıları tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimalini dile getirdi.

Çanakkale’den Filistin’e dayanışma mesajı

Sıradaki haber:

Çanakkale’den Filistin’e dayanışma mesajı