h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sinop’ta yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zorlu anlar yaşadı

Sinop’ta yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zorlu anlar yaşadı

Sinop'ta kent merkezine kar yağması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Kış lastiği olmayan araçlar kaydı ve kazalar meydana geldi. Bir araç ise yolun kaygan olmasıyla sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek ters döndü. İki kişi hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bir başka sürücü ise yolun kayganlığı nedeniyle kaldırıma çarptı. Kent yetkilileri araç sahiplerine araçlarını kullanmamalarını önerdi.

Sinop’ta Kar Yağışı Trafiği Olumsuz Etkiledi: Araçlar Kaydı, Kazalar Meydana Geldi

Sinop’un Ada ve Zeytinlik Mahalleleri’nde yaşayan sürücüler, kar yağışının etkisiyle zor anlar yaşadı. Kış lastiği olmayan bazı araçlar kayarak veya yolda kalarak maddi hasarlı kazalara sebep oldu. Yetkililer, vatandaşlara mümkün olduğunca araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kent merkezindeki Paşa Tabyaları bölgesinde ise bir araç, kaygan yol nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek ters döndü ve birkaç metre sürüklendi. Olayda araçtan çıkarılan 2 kişi hafif şekilde yaralandı ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca, Hastane Kavşağı’ndan dönmek isteyen başka bir sürücü, kaygan yol koşulları yüzünden virajı alamayarak kaldırıma çarptı.

Sinop’taki kar yağışı nedeniyle trafiğin olumsuz etkilendiği ve sürücülerin tedbirli olmalarının önemine vurgu yapıldığı açıklandı.

Uşak’ta 100 yıl yaşındaki çınar ağacı, bakım çalışmalarından geçti

Sıradaki haber:

Uşak’ta 100 yıl yaşındaki çınar ağacı, bakım çalışmalarından geçti