h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • İskenderun’da yoğun yağışlar esnafı olumsuz etkiledi

İskenderun’da yoğun yağışlar esnafı olumsuz etkiledi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış, caddeleri ve sokakları göle çevirdi. Su birikintileri nedeniyle sürücüler ve yayalar güçlük çekerken, esnafın dükkanları suyla dolup taştı. Her yağmur sonrası yaşanan sorunlara çözüm bekleyen esnaf, dükkanlarının önlerini ve zeminlerini yükseltmeye çalışıyor. Sahile bağlanan yol ise trafiğe kapalı durumda.

İskenderun’da Sağanak Yağış Esnafa Zor Anlar Yaşattı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle caddeler ve sokaklar göle döndü. Sağanak yağmurun etkisiyle Anıt Meydanı, Atatürk Bulvarı ve Çay Mahallesi’nde mazgalların tıkanması sonucu su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar bu durumdan olumsuz etkilendi ve ilerlemekte güçlük çekti. Esnafın dükkanları ise sular altında kaldı.

Bölgede yaşanan sorunlara dikkat çeken esnaf Kemal Aktura, sürekli olarak dükkanlarının su çektiğini söyledi. Her iş yerinde dalgıç motorlar bulunduğunu ve bu yöntemle suyun dışarı atıldığını belirtti. Sahile bağlantıyı sağlayan yolun ise trafiğe kapalı olduğunu ifade etti.

Yaşanan sorunlara çözüm beklediklerini dile getiren Ali Altıngöz ise, kendi çabalarıyla dükkan önlerini ve zeminlerini yükselttiklerini söyledi.

İskenderun’da yaşanan bu tür olaylara çözüm bulunması ve esnafın mağduriyetinin önlenmesi için yetkililerin önlem alması bekleniyor.

Sinop’ta yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zorlu anlar yaşadı

Sıradaki haber:

Sinop’ta yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler zorlu anlar yaşadı