h Dolar 34,2399 % 0.03
h Euro 37,0822 % 0.03
h Sterlin 44,5495 % 0.14
h Altın (Gr) 3.004,01 %0,41
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son antrenmanını tamamladı

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son antrenmanını tamamladı

Fenerbahçe, Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı Süper Lig maçı için son hazırlıklarını tamamladı. İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra pas çalışmaları yaptı ve idman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe, maçın oynanacağı kente seyahat etmek için özel uçakla hareket edecek.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Antrenman, Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde başladı ve ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. Oyuncular daha sonra 2 gruba ayrılarak pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Sarı-lacivertliler, İstanbul’daki hazırlıklarını bu antrenmanla tamamlayarak, bugün maçın oynanacağı şehre gitmek üzere özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket edecek.

Arpaçaylı sporcular, Trabzon’dan madalyalarla dönüş yaptı

Sıradaki haber:

Arpaçaylı sporcular, Trabzon’dan madalyalarla dönüş yaptı