h Dolar 34,2971 % 0.11
h Euro 36,9999 % 0.11
h Sterlin 44,4618 % -0.07
h Altın (Gr) 2.997,13 %-1,01
h BIST100 8.734,41 %-1,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapuzbaşı Yolu’ndaki heyelana hızlı müdahalede bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapuzbaşı Yolu’ndaki heyelana hızlı müdahalede bulundu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Yahyalı ilçesinde yaşanan heyelana müdahale etti. Kapuzbaşı Şelaleleri yolunda meydana gelen heyelan sonucu yol kapanmış, ancak ekipler tarafından hızlı bir şekilde tek taraflı ulaşılabilir hale getirilmiştir. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sürekli olarak çalışmalarını sürdürmekte olup muhtemel bir heyelanın önüne geçmek için çatlaklar oluşan ve düşme tehlikesi oluşturan büyük kayaları temizlemektedir.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Yahyalı ilçesi Kapuzbaşı Şelaleleri yolunda meydana gelen heyelana hızla müdahale etti.

Yahyalı ilçesindeki yoğun yağışlar sonucunda, Kapuzbaşı yolunun ceviz dalı asma köprü mevkiinde heyelan yaşandı. Heyelan nedeniyle yol üzerine kaya parçaları düşerken, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri hemen harekete geçerek, yolun tek taraflı olarak kontrollü bir şekilde trafiğe açılmasını sağladı.

Çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun temizlenmesi ve önlem alınması için sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Muhtemel bir heyelan tehlikesine karşı önlem almak amacıyla ekipler, iş makineleriyle çatlak oluşan ve düşme riski oluşturan büyük kayaların temizlenmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Heyelanın önüne geçmek için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gazze ve şehitler için Kahramanmaraş’ta düzenlenen yürüyüş

Sıradaki haber:

Gazze ve şehitler için Kahramanmaraş’ta düzenlenen yürüyüş