h Dolar 34,1562 % 0.16
h Euro 38,0004 % 0.16
h Sterlin 45,4783 % -0.11
h Altın (Gr) 2.879,81 %0,18
h BIST100 9.899,60 %-0,01
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da terör kınandı, Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

Elazığ’da terör kınandı, Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

Elazığ'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Filistin'e destek yürüyüşü ve şehitleri anma programı düzenlendi. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar, terör örgütü PKK'ya karşı sloganlar atarak İsrail'e tepki gösterdi. Program, duaların edilmesiyle sona erdi.

Elazığ İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sebebiyle Filistin’e destek ve şehitleri anma programıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile İsrail’e karşı tepki gösteren dövizler taşıyan katılımcılar terör örgütü PKK’ya karşı sloganlar attı.
El-Aksa Platformu’nun öncülüğünde Elazığ’da sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla “Gazze için acil ateşkes” ve “Şehitler için destek ve anma” programı düzenlendi. Vatandaşlar İzzetpaşa Camii önünde toplanarak dev Türk ve Filistin bayraklarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Dövizler ve pankartlar taşıyan vatandaşlar, “Kahrolsun PKK”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ve “Hamas’a selam, direnişe devam” sloganları ile İsrail’e ve teröre tepki gösterdi.
Program, duaların okunmasıyla sona erdi.

Gaziantep’te 303 kişiye kaçakçılık suçundan işlem yapıldı, detaylar gelmeye devam ediyor!

Sıradaki haber:

Gaziantep’te 303 kişiye kaçakçılık suçundan işlem yapıldı, detaylar gelmeye devam ediyor!