h Dolar 34,2706 % 0.12
h Euro 37,1624 % 0.12
h Sterlin 44,5671 % -0.36
h Altın (Gr) 3.003,17 %0,28
h BIST100 8.672,41 %-1,38
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü, Kasımpaşa’yı 3-1 yenerek galibiyetle ayrıldı

Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü, Kasımpaşa’yı 3-1 yenerek galibiyetle ayrıldı

MKE Ankaragücü, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederken, Mujakic, Bajic ve Pedrinho'nun attığı gollerle galip geldi. Maçın son dakikalarında ise Da Costa'nın golü VAR incelemesi sonucunda iptal edildi. Ömer Faruk Turtay'ın yönettiği maçta Ankaragücü, çok sayıda pozisyona sahip olarak üstünlüğünü korudu.

Vakit
MKE Ankaragücü, Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı ve 3-1’lik skorla galip geldi. İşte maçtan dakikalar:

– 64. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Cephas, son çizgiden arka direğe doğru bir pas attı. Bajic, topu önünde buldu ve ağlara gönderdi. Skor 2-1.

– 74. dakikada Chatzigiovannis’in sağ kanattan yaptığı ortada, altıpas önünde Pedrinho’nun vuruşu kaleci Gianniotis’te kaldı.

– 80. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Ben Ouanes’in yerden gelen topa yaptığı vuruş üst kale direğine çarptı. Ön direkte havada yakaladığı topu kafa ile vuran Da Costa’nın vuruşu ise dışarıya çıktı.

– 83. dakikada orta sahada rakibinden topu kaparak ilerleyen Pedrinho’nun sol çaprazdan yaptığı vuruş kalecinin üzerinden ağlara gitti. Skor 3-1.

– 90+2. dakikada Selim Özışık’ın kale önüne gönderdiği top karambolde Da Costa’nın önünde kaldı. Da Costa’nın Bahadır ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruş gol olarak sayıldı, ancak VAR incelemesi sonrasında gol iptal edildi.

Hakemler: Ömer Faruk Turtay, Yusuf Bozdoğan, Özcan Sultanoğlu

MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou (Hanousek dk. 46), Radakovic, Atakan Rıdvan Çankaya, Mujakic, Ali Kaan Güneren, Pedrinho (Cem Tuna Türkmen dk. 87), Morutan (Tolga Ciğerci dk. 69), Chatzigiovanis, Cephas, Bajic (Macheda dk. 79)
Yedekler: Gikiewicz, Doğukan Kaya, Yıldırım Mert Çetin, Hayrullah Bilazer, Dokanovic, Astanakulov
Teknik Direktör: Emre Belözoğlu

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Taylan Utku Aydın, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Aytaç Kara, Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic (Selim Dilli dk. 86), Gomis, Nuno Da Costa
Yedekler: Ali Emre Yanar, Murat Can Yıldız, Adnan Aktaş, Sarp Yavrucu, Emirhan Yiğit, Alp Efe Kılınç
Teknik Direktör: Sami Uğurlu

Goller: Mujakic (dk. 45+1), Bajic (dk. 64), Pedrinho (dk. 83) (MKE Ankaragücü) Aytaç Kara (dk. 35) (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Kitsiou (MKE Ankaragücü), Yasin Özcan (Kasımpaşa)

Hatayspor ile Pendikspor Arasındaki Maçta Beraberlik: 1-1 (Sonuç)

Sıradaki haber:

Hatayspor ile Pendikspor Arasındaki Maçta Beraberlik: 1-1 (Sonuç)