h Dolar 34,1202 % 0.03
h Euro 38,1581 % 0.03
h Sterlin 45,5190 % -0.11
h Altın (Gr) 2.879,96 %0,19
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tartıştığı oğlunu tabanca ile öldüren ve aynı silahla intihara kalkışan baba da hayatını kaybetti

Tartıştığı oğlunu tabanca ile öldüren ve aynı silahla intihara kalkışan baba da hayatını kaybetti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşanan olayda, baba oğluyla evde tartıştıktan sonra tabanca ile oğlunu öldürmüş ve intihara kalkışmıştır. Baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamıştır. Detaylı soruşturma devam etmektedir.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir baba, evde tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti. Ağır yaralanan baba hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Çukurçayır mahallesinde bulunan Akın Sokak’ta meydana geldi. 66 yaşındaki Pirali Emral, Saklı Kent Sitesi’nin 2. katında yaşamaktaydı. Henüz bilinmeyen bir nedenle oğlu Hasan Emral (47) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce baba Pirali Emral, oğluna ateş etmek için bir tabanca kullandı ve daha sonra aynı silahla intihar etmeye teşebbüs etti. Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Hasan Emral’ın hayatını kaybettiğini, babanın ise kafasına silah dayadığını ve ağır şekilde yaralandığını tespit etti. Baba Pirali Emral, ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek öldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gecekondu mahallesinde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 300 ev ise küle döndü.

Sıradaki haber:

Gecekondu mahallesinde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 300 ev ise küle döndü.