h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Manavgat Irmağı siyaha büründü

Antalya Manavgat'ta bir köprü altından Manavgat Irmağı'na dökülen kanalizasyon maddesi, ırmağın siyaha dönmesine ve kötü kokuların yayılmasına neden oldu. Bir vatandaş, balık tutmak için ırmağa geldiğinde bu manzarayla karşılaşarak şaşkınlık yaşadı. Kanalizasyonla karışan peçetelerin ırmağa karıştığını fark eden vatandaş, bu durumu eleştirdi ve insanları zehirleyerek hastalık bulaştırabileceği uyarısında bulundu. Bu olumsuz durumun tekrarlanmaması gerektiği vurgulandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Eski Hisar Mahallesi Çevreyolu Köprüsü altından Manavgat Irmağı’na dökülen ve kanalizasyon olduğu düşünülen bir madde, ırmağın siyahlaşmasına ve etrafa kötü kokular yayılmasına neden oldu.

Manavgat ırmağında balık avlamak için Eski Hisar Mahallesi çevreyolu köprüsü altına gelen bir vatandaş, ırmağı şaşkına çeviren bir manzara ile karşılaştı. Geleneksel Hisar Mahallesi istikametinden gelen ve Manavgat ırmağına boşalan, kanalizasyon olduğu düşünülen bir madde ırmağın siyaha dönmesine sebep oldu. Birkaç kez olta attığını belirten Metin Avcı, “Oltaya bir şeyler takılıp çektiğimde bunun peçete olduğunu fark ettim. Irmağa dikkatlice baktığımda, ırmağa kanalizasyon döküldüğünü ve peçetelerin bu kanalizasyonla karıştığını gördüm. Maalesef bu durumu daha önce birkaç kez yaşadım. Manavgat ırmağı hepimizin ortak malıdır ve böyle şeylerin ırmağa bırakılması yanlış. Kimseyi suçlamak istemiyorum, ancak bu kesinlikle kanalizasyondur. Bu bölgede tutulan balıklar insanlara zarar verebilir ve hastalık bulaştırabilir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tatvan’da Gazze’ye destek için ateşkes yürüyüşü başladı

Sıradaki haber:

Tatvan’da Gazze’ye destek için ateşkes yürüyüşü başladı