h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Büyükkılıç, esnafı ziyaret ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bankalar Caddesi'nde esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Büyükkılıç, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Vatandaşlar ve esnaflar, başkanın hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan, hava şartlarına rağmen ilginin sıcak olduğunu belirtti ve hemşehrilerine mutlu bir hafta sonu diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bankalar Caddesi’nde esnaflarla buluşarak, onlara hayırlı işler diledi.

Esnafların talep ve önerilerini dinlemeye önem veren Başkan Büyükkılıç, Bankalar Caddesi’ndeki esnafla bir araya geldi. Burada esnaflarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, onların talep ve önerilerini dinledi. Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu ve vatandaşlarla da sohbet etti. Büyükkılıç’ın ziyareti, esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı ve teşekkür edildi.

Başkan Büyükkılıç, “Hava biraz soğuk olsa da esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ilgisi her zaman sıcak. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, kıymetli hemşehrilerime de mutlu bir hafta sonu diliyorum” dedi.

Bakan Kacır: Kahramanlarımızın kanı yerde kalmayacak, milletimiz rahat olsun

Sıradaki haber:

Bakan Kacır: Kahramanlarımızın kanı yerde kalmayacak, milletimiz rahat olsun