h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Futbol Uzmanı İsmet Taşdemir, “Futbol Ligi Bir Maraton Gibidir” şeklinde konuştu.

Futbol Uzmanı İsmet Taşdemir, “Futbol Ligi Bir Maraton Gibidir” şeklinde konuştu.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 4-0’lık Giresunspor galibiyetinin ardından ikinci yarıya iyi başladıklarını ve istedikleri oyunu sergilemeyi hedeflediklerini söyledi. Müsabakada takımın performansından memnun olduğunu belirten Taşdemir, yeni oyuncuların ekibe katılmasının ve galibiyetin kendileri için avantaj olduğunu ifade etti. Lig maratonunun uzun olduğunu vurgulayan teknik direktör, oyuncularını kutlayarak mutlu olduğunu dile getirdi.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımının Giresunspor’u 4-0’lık skorla yenmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Lig uzun bir yarış. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olduk. İlerleyen maçlarda istediğimiz futbolu sergileyeceğiz” dedi.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Giresunspor’u 4-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımının performansından memnun olduğunu belirterek, “İkinci yarıya iyi bir giriş yapmak istedik. Rakibimiz, hocasını değiştirerek çıkış arayan bir takımdı. Biz ise onlara izin vermedik. Bu tür maçların bizim için zorlu olduğunu daha önce deneyimlemiştik. Ancak bu maçtan dersler çıkartarak, şükür ki galip geldik. İki güzel oyun sergileyen taraf bizdik. İkinci yarının 20 dakikalık kısmı hariç, genel olarak oyunumuzdan oldukça memnunum. Yeni transferlerimizin takıma katılması ve bu maçta yer almaları bizim için bir avantaj oldu. Lig uzun bir maratondur. İkinci yarının başlangıcını gerçekleştirdik. İnşallah ilerleyen maçlarda istediğimiz oyunu ortaya koyarız. Oyuncularımı kutluyor, tebrik ediyorum ve galibiyetten dolayı mutluyum” şeklinde konuştu.

Trabzonspor, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sonlandırdı

Sıradaki haber:

Trabzonspor, Antalyaspor maçı için hazırlıklarını sonlandırdı