h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kahramanmaraşlı kahramanımız, şehitlik mertebesine ulaştı ve son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraşlı kahramanımız, şehitlik mertebesine ulaştı ve son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe-Kilit Harekatı sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Kahramanmaraş'ta dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine askeri erkan ve sivil vatandaşlar katıldı. Şehidin tek isteği, depremde yıkılan evlerinin yerine yeni bir ev alabilmekti.

Kahramanmaraş’ta Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Pençe-Kilit Harekatı sırasında üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özdemir, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde İl Müftüsü Abdurrahman Kotan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, askerlerin omuzlarında dualar eşliğinde defnedilmek üzere Şerefoğlu Mahallesi mezarlığına götürüldü. Şehidin yakınları ve vatandaşlar, törene katılarak duygulu anlar yaşadılar.

Şehit Müslüm Özdemir’in, 2 kız kardeşi olduğu ve yaklaşık 1 yıl önce askere başladığı öğrenildi. Şehidin ailesine destek olmak için tek isteğinin, depremde yıkılan evlerinin yerine yeni bir ev almaktı. Özdemir’in vatan için gösterdiği fedakarlığın yanı sıra ailesinin de yaşadığı zorluklar, törene katılan herkesin duygusal bir şekilde anlamasına sebep oldu.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, ülkenin birliği ve beraberliği için canını feda eden kahramanlardan sadece biridir. Milletimizin gözü önünde yapılan bu tören, aynı zamanda her bir şehidimizin onurlu ve saygıdeğer yaşamlarının da bir simgesidir. Şehitlerimize rahmet diliyor ve ailelerine sabır ve güç diliyoruz.

Adıyaman’dan şehit, son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Adıyaman’dan şehit, son yolculuğuna uğurlandı