h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehitlerimizin Haklarını Ödeyemeyiz Diyen Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kılıçaslan

Şehitlerimizin Haklarını Ödeyemeyiz Diyen Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kılıçaslan

Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu'nda 9 askerin şehit olması sonrasında Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan yaptığı açıklamada, şehitlerin haklarının ödenemeyeceğini belirtti. Kılıçaslan, bu hain saldırıların Türkiye'nin birleşmez bütünlüğüne zarar veremeyeceğini vurgulayarak, saldırının hesabının devlet tarafından misliyle sorulacağından şüphelerinin olmadığını ve teröre karışanların idam cezasına çarptırılması, destekçilerinin de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılması talebinde bulundu.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu’nda 9 askerin şehit olması sonrasında Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan açıklama yaptı. Kılıçaslan, şehitlerin haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini belirtti.

Kılıçaslan, “Hain bir pusu sonucunda şehitlik mertebesine eriştiler. Bu vatan toprakları için kahramanca canlarını ortaya koyan şehitlerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Teröristlerin alçakça gerçekleştirdiği saldırılar, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne zarar veremez” ifadelerini kullandı. Kılıçaslan ayrıca Türk Milleti’nin bir olduğunu vurgulayarak açıklamasına devam etti;

“Bu hain saldırının devletimiz tarafından misliyle karşılığını göreceğinden en ufak bir şüphemiz yok. TBMM’de temsil edilen ilgili partiyle birlikte TV kanallarında ve sosyal medyada destek veren herkesin cezalandırılmasını istiyoruz. Terör olaylarına karışan her kim varsa idam cezasına çarptırılmalı, destekleyen ve sempati duyan kişilerse Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarılmalıdır” taleplerini dile getirdi.

Emine Erdoğan, şehitlerimize başsağlığı dileklerini iletiyor

Sıradaki haber:

Emine Erdoğan, şehitlerimize başsağlığı dileklerini iletiyor