h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bandırmaspor – Erzurumspor FK mücadelesi sonrası gelişmeler

Bandırmaspor – Erzurumspor FK mücadelesi sonrası gelişmeler

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Bandırmaspor ile Erzurumspor FK arasındaki maç 0-0 berabere sonuçlandı. Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, takımının Süper Lig'e çıkmak için seri galibiyetlere ihtiyaç olduğunu belirtti. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise maçın zorlu bir deplasman olduğunu ifade ederek, takımının iyi mücadele ettiğini ve aldıkları 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında oynanan Bandırmaspor-Erzurumspor FK maçı 0-0 berabere sonuçlandı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig’e çıkma hedefleri için seri galibiyetler almaları gerektiğini söyledi. Eroğlu, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu ancak kazanmayı istediklerini belirtti. Takımın çok üretken bir oyun ortaya koymadığını ifade eden Eroğlu, iyi bir savunma yapan bir takıma karşı oynadıklarını ve bir gol bulsalar farklı bir sonuç alabileceklerini söyledi. Ancak takımın hücumda etkili olamadığını ve ceza sahasında fazla varlık gösteremediklerini dile getiren Eroğlu, net birkaç pozisyonu değerlendirseydeler maçı 3 puanla tamamlayabileceklerini belirtti. Eroğlu, taraftarların daha fazla destek vermelerini istedi ve Boluspor maçına odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise konuşmasına şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. Takımın 11 yerli oyuncuyla sahaya çıktığını belirten Kutlu, maç boyunca iyi mücadele eden ve rakibe pozisyon vermeyen bir takımlarının olduğunu söyledi. Zor bir deplasmanda aldıkları 1 puanın değerli olduğunu dile getiren Kutlu, oyuncularını ve hakemi tebrik etti. Kutlu, Bandırmaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Bu haber, Bandırmaspor-Erzurumspor FK maçındaki teknik direktör açıklamalarını aktarmaktadır.

Emre Belözoğlu, transfer yasağının kalkacağına inanıyor

Sıradaki haber:

Emre Belözoğlu, transfer yasağının kalkacağına inanıyor