h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı biletlerinin tamamı satıldı

Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı biletlerinin tamamı satıldı

Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe ile oynayacakları maçın biletlerinin tükendiğini duyurdu. Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında gerçekleşecek olan maç Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak. Gaziantep Futbol Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, maç biletlerinin tamamen tükendiğini ve karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını belirtti. Gaziantep FK yetkilileri, taraftarların yoğun ilgisine teşekkür etti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe ile oynanacak mücadelenin tamamıyla ilgili biletlerin tümünün satıldığını duyurdu.
Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Ligi’nin 20. haftasında Fenerbahçe’ye ev sahipliği yapacak. Yarın saat 19.00’da Gaziantep Kalyon Stadı’nda gerçekleşecek olan müsabaka için her iki takım da hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Gaziantep Futbol Kulübü ise resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamayla biletlerin tamamen tükenerek karşılaşmanın dolu tribünler önünde oynanacağını duyurdu. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı biletleri tamamen tükenmiştir. Taraftarlarımızın yoğun ilgisine teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe, Gaziantep’e ziyaret gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Fenerbahçe, Gaziantep’e ziyaret gerçekleştirdi