h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fatih Tekke: “Bizim için skordan bağımsız olarak olumlu bir maç oldu”

Fatih Tekke: “Bizim için skordan bağımsız olarak olumlu bir maç oldu”

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Başakşehir maçının ardından oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtti. Maçın pozitif bir şekilde geçtiğini ifade eden Tekke, skordan hariç takımının iyi oynadığını söyledi. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi hakkında ise Tekke, adalete olan önemini vurgulayarak, kenarda kendisini rahat hissetmediğini dile getirdi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Skor hariç bizim için olumlu bir maç oldu” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Başakşehir’e 3-2 mağlup oldu. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, tüm oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getirdi. Tekke, “Alanyaspor olarak her zaman futbol oynamak isteyen bir takımız. Organizasyonlarımız ve topa sahip olma isteğimizle tanınıyoruz. Bugün eksiklerimize rağmen son haftalarda iyi oynayan bir takıma karşı olumlu bir futbol sergiledik. Frikik pozisyonundan önce elle oynama ve korner pozisyonlarında yanlış kararlar verildi. Rakibimizin direkten dönen bir şutu da oldu. İlk yarıda maçı bitirebileceğimiz fırsatlar da yakaladık. İptal edilen golümüz oldu. 2-3 net pozisyonumuz vardı, ancak bunları değerlendiremedik. Tüm oyuncularımın performansından memnunum. Oyunumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Maçta olumlu pek çok şey oldu, ancak bunları değerlendirmek için maç içinde düşüneceğiz. Skor hariç bizim için olumlu bir maç oldu. Kadro derinliğimizde bazı sorunlarımız var. Alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Mağlubiyeti hak etmeyen, galibiyeti hak eden bir Alanyaspor vardı” dedi.

Ayrıca, maçın 18. dakikasında iptal edilen gol sonrası ilk kez kullanılan Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi hakkında da konuşan Tekke, “Yarı otomatik, tam otomatik, manuel… Henüz manuel sisteme geçmedik. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Kenarda kendimi rahat hissetmiyorum. Merhamet ve şefkat çok değerli şeyler, ancak bu oyun içinde en çok istediğimiz şey adalettir. Adaletin olmaması beni rahatsız ediyor. Bu tüm takımlar için geçerlidir. Bağırmıyoruz, bağırmayacağız. Üzgünüm ama oyunda kalmak benim tercihim” şeklinde konuştu.

Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı biletlerinin tamamı satıldı

Sıradaki haber:

Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı biletlerinin tamamı satıldı