h Dolar 34,2036 % 0.19
h Euro 37,2983 % 0.19
h Sterlin 44,7982 % 0.65
h Altın (Gr) 2.992,71 %1,31
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Spor
  • Futbol Takımı Yöneticisi Çağdaş Atan, “Kadromuza 3 yeni oyuncu eklemeyi planlıyoruz” diyor.

Futbol Takımı Yöneticisi Çağdaş Atan, “Kadromuza 3 yeni oyuncu eklemeyi planlıyoruz” diyor.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, rakip takımın iyi mücadele ettiğini ve antrenmanlarda çalıştıklarının karşılığını aldıklarını söyledi. Atan, 3 oyuncu daha transfer etmek istediklerini belirtti. Başakşehir'in Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Atan, takımın performansından memnuniyetini dile getirdi ve gelecekte daha da gelişmek istediklerini ifade etti. Ayrıca gol atmak konusunda ilerleme kaydettiklerini ve transfer döneminde 3 oyuncu daha kadroya katmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Alanyaspor maçındaki performanslarını değerlendirdi. Atan, rakip takımın iyi bir karşılama yaptığını belirterek, “Antrenmanlarda çalıştığımız her şeyin karşılığını aldık” dedi. Ayrıca, takıma 3 yeni oyuncu katmak istediklerini söyledi.

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Alanyaspor’u 3-2 yenerek galibiyetini devam ettirdi. Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Çağdaş Atan, başlangıç olarak Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklere rahmet diledi ve ardından şunları söyledi: “Rakip takım ilk yarıda bizi iyi karşıladı. Bloklar arasında topla buluşmakta zorlandık. Sabırla pas yapmaya ve pozisyon aramaya devam ettik. Birkaç pozisyonumuz oldu, ancak bunları gole çeviremedik. Ancak duran toplardan 2 gol bulduk. İkinci yarıda harika bir oyun oldu ve 3-2 öne geçtik. Oyunun kontrolü değişiyordu. Son 5-6 dakikada iyi savunma yaptık. İkinci yarıda da iyi pozisyonlar elde ettik. Ancak iki kolay gol yedik. Duran toptan gol yememizin yanı sıra duran toplara karşı zafiyet gösterdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk olarak İstanbulspor maçıyla kıyaslarsak, şu anda bir öz güven ve kalite farkımız olduğunu söyleyebilirim. Oyuncularımın gelişimi nedeniyle onları tebrik ediyorum. Takım olarak şu ana kadar 32 puan topladık. Şu anda 26 puanla ligde 4. sıraya yaklaştık. Biz buraya ilk 5-6 sırayı hedefleyerek geldik. Bize sevgi ve destek veren başkanımıza teşekkür ediyorum. Yolun başında olduğumuzu unutmadan devam edeceğiz. Oyuncularımı kutluyorum. Ayrıca Alanyaspor ve Fatih hocayı da takdir etmek gerekiyor. İyi bir oyun planları var ve geçiş oyunu konusunda etkileyici görünüyorlar” şeklinde konuştu.

Atan, son 6 haftada üst üste galibiyetlerle yenilmezlik serisi yakaladıklarını belirtti ve şunları söyledi: “Daha önce puan farkı 13-14’e kadar çıkmıştı, şu anda daha az. Yeni oyuncuların takıma katılmasıyla biraz sarsıldık ancak saha içinde formasyon değişiklikleri yapabilecek durumdayız. Verim almaya çalışıyoruz ve oyuncularımız da çok iyi tepki veriyor. Gelişimimizi sürdüreceğiz. Ayaklarımızı yere basmak önemli.”

Ayrıca, takımın gol sıkıntısı yaşadığı ilk bölümden sonra son 10 haftada 20 gol attığı hatırlatıldığında, Atan şu şekilde yanıt verdi: “İlk başlarda az gol atmamız tesadüf değildi. Biz tekrara inanıyoruz. Oyuncular, bir şeyler öğrendiklerinde ve onları tekrar etmediklerinde unutabiliyorlar. Koşular, duran toplar, kenar ortaları gibi unsurlar sürekli tekrar gerektirir. Bu unsurlar da karşılığını vermeye başladı. Şu anda takım kenetlendi. Ekibimizi daha da güçlendirebileceğimiz bir transfer dönemi var. Josef takıma katıldı. 3 oyuncuyu daha kadroya dahil etmeyi düşünüyoruz. Kasımpaşa maçına göre bu maçta 5-6 farklı oyuncumuz vardı. Bu ve önceki maçta da hata yapmadık ve aynı oyunu oynamaya çalıştık. 22 oyuncum birbirini performans açısından itiyor. Onları tekrar tebrik ediyorum.”

Beşiktaş, Fatih Karagümrük karşısında beraberliği sürdürüyor (Canlı Skor)

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Fatih Karagümrük karşısında beraberliği sürdürüyor (Canlı Skor)