h Dolar 34,1141 % 0.28
h Euro 38,1146 % 0.28
h Sterlin 45,4134 % 0.23
h Altın (Gr) 2.859,57 %1,08
h BIST100 9.960,92 %-0,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Son anda evde çıkan yangından kurtulan kişi gözyaşlarına hakim olamadı

Son anda evde çıkan yangından kurtulan kişi gözyaşlarına hakim olamadı

Antalya Serik ilçesindeki bir apart evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Dumandan etkilenen ve son anda dışarıya çıkan bir kadına sağlık ekipleri müdahale etti. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale gelirken, olayın nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir apartta çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında son anda kendini dışarı atan bir kadın ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Olay, Serik ilçesine bağlı Boğazkent turizm merkezinde bulunan bir apart evde meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenememişken, itfaiye ekipleri olayın ihbar edilmesi üzerine hızla olay yerine sevk edildi. Yangın dumanları, kilometrelerce uzaklıktan dahi görülecek kadar yoğundu. Evde bulunan ve dumandan etkilenen Nazlı Yılmaz S., panikle kendini dışarı atmayı başardı. Kadına sağlık ekipleri müdahale etti, ancak kadının gözyaşlarına hakim olması mümkün olmadı. Komşuları da kadına destek olup teselli etti. Yangın, apart evin çatı kısmında bulunan yatak odasında çıkmış ve yaklaşık 1 saat süren bir mücadele sonucunda kontrol altına alınabilmiş, fakat ev kullanılamaz hale gelmiştir. Yangının nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır.

Yangında evini kaybeden kadın yürek burkan hikayesini anlattı

Sıradaki haber:

Yangında evini kaybeden kadın yürek burkan hikayesini anlattı