h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çoban, yanında çalışmaya başladığı sürü sahibinin 70’e yakın hayvanını çalmakla suçlanıyor.

Çoban, yanında çalışmaya başladığı sürü sahibinin 70’e yakın hayvanını çalmakla suçlanıyor.

Afyonkarahisar'ın Bostanlı köyünde bir çoban, yanında çalıştığı sürü sahibinin 70'e yakın koyun ve koçunu çalarak satmıştır. Jandarma Suç Araştırma Timi, başarılı bir takip sonucunda çobanı otelde yakalayarak gözaltına almıştır. Çalınan hayvanlar, şahıslara satıldığı yerde bulunmuştur.

Afyonkarahisar’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan bir çoban, yanında çalıştığı sürü sahibinin 70’e yakın koyun ve koçunu çaldığı ortaya çıktı. Olay, Bostanlı köyünde gerçekleşti. Şahıs, jandarmaya başvurarak koyunlarının çalındığını bildirdi. İhbar üzerine JASAT ekipleri harekete geçti ve çobanın kayıp olduğunu tespit etti. Çoban, Suldandağı ilçesinde bir otelde yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin, daha önceden çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.
Sorgusunda çalıntı hayvanları satıp G.A. ve M.Y. adlı şahıslara sattığını itiraf eden çoban, JASAT ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu çalınan koyunlar bulundu. Çoban gözaltına alınırken, G.A. ve M.Y. hakkında ise “suç eşyası satın alma veya kabul etme suçu”ndan işlem yapılacağı belirtildi.

Sorumsuz sürücüler, kazazedeye yardımcı olmak yerine çekiciye yüklemeye çalıştılar

Sıradaki haber:

Sorumsuz sürücüler, kazazedeye yardımcı olmak yerine çekiciye yüklemeye çalıştılar