h Dolar 34,1616 % 0.14
h Euro 38,0580 % 0.14
h Sterlin 45,5144 % -0.58
h Altın (Gr) 2.921,28 %0,24
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ankara’daki fabrikadaki yangın kontrol altına alındı, zararlar minimize edildi

Ankara’daki fabrikadaki yangın kontrol altına alındı, zararlar minimize edildi

Ankara'da bir elektronik yedek parça fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın, fabrikanın ikinci katında bulunan paketleme bölümünde çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi ve uzun süren müdahaleler sonucu alevler kontrol altına alındı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, fabrikanın genel müdürü olayın sabah saatlerinde meydana geldiğini ve çalışanların hemen itfaiyeye haber verdiğini belirtti. Şu anda söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ankara’da bir elektronik yedek parça fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, Sincan ilçesindeki bir fabrikanın ikinci katında meydana geldi. Fabrikanın paketleme bölümünde bulunan kartlar, ısıtıcıdan çıkan kıvılcım nedeniyle yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangında herhangi bir ölü ya da yaralanan olmazken, ekiplerin uzun süren müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alındı. Fabrikanın Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu, yangının sabah saatlerinde paketleme alanında başladığını belirtti. Çalışanların hemen yangın bölgesinden uzaklaşarak itfaiyeye haber verdiğini aktaran Tunaoğlu, “Organize sanayi bölgesinde zaten itfaiye ekibi bulunuyor. Onlar hızlıca müdahale etti. Daha sonra diğer ekipler de destek için geldi. Yangın kontrol altına alındı. Şu anda söndürme çalışmaları devam ediyor. Ancak yangının boyutunu içeri girdiğimizde daha iyi görebiliriz. Bugün çok az sayıda çalışan vardı ve herkes sağ salim. Kimse bir sorun yaşamadı, bu önemli olan” dedi.

Giresun’da bir kadın cinayeti olayı yaşandı

Sıradaki haber:

Giresun’da bir kadın cinayeti olayı yaşandı