h Dolar 34,1476 % 0.09
h Euro 38,2426 % 0.09
h Sterlin 45,7959 % 0.02
h Altın (Gr) 2.915,84 %0,06
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Suriye tarafından Şanlıurfa’ya havan mermisi atıldı

Suriye tarafından Şanlıurfa’ya havan mermisi atıldı

Suriye'nin kontrolünde olan PKK-YPG terör örgütü, Suruç ilçesine bir havan mermisi attı. Mermi yol kenarına isabet etti. Patlamada yaralanan olmazken, güvenlik güçleri bölgeye yönelik olası saldırıya karşı önlem aldı. Olayın soruşturması devam ediyor.

PKK-YPG terör örgütü, Suriye’nin Ayn El Arab (Kobani) bölgesinde kontrolü altında tuttuğu bölgelerden bir havan mermisi ile Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine saldırdı. Saldırı sonucunda havan mermisi yol kenarında patladı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, PKK-YPG terör örgütü Suriye’nin Ayn El Arab (Kobani) bölgesinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bir havan mermisi attı. Havan mermisi, Uysallı kırsal mahallesi yakınlarındaki bir yolun kenarında patladı ve büyük bir gürültü oluşturdu. Neyse ki, saldırı sırasında herhangi bir yaralanma yaşanmadı, ancak patlama sesini duyan vatandaşlar olay yerine akın etti. Güvenlik güçleri ise vatandaşları olası bir yeni saldırıya karşı bölgeden uzaklaştırdı.

Olay yerine gelen vatandaşlardan İbrahim Halil Demirel, Suriyeli iki ortağıyla birlikte araçlarıyla geçerken havan mermisinin yakınlarına düştüğünü belirtti.

Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Yangında iki katlı tek ev kül oldu

Sıradaki haber:

Yangında iki katlı tek ev kül oldu