h Dolar 34,1538 % 0.03
h Euro 38,0181 % 0.03
h Sterlin 45,6418 % 0.11
h Altın (Gr) 2.891,71 %0,23
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a

Mustafa İnan, TFFHGD’de güven tazeledi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şubesinin olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa İnan, yeniden başkanlığa seçildi. Seçimlerde 70 üyenin 62'si oy kullanırken, İnan 41 oy alarak güven tazeledi. Adıyaman Şube Başkanı İnan, seçime katılanlara teşekkür ederek, Adıyaman hakemliğini geliştirmek için projelerini sürdüreceklerini belirtti.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi’nin düzenlediği olağan genel kurulda, mevcut başkan Mustafa İnan yeniden seçilerek başkanlık görevine devam edecek.

TFFHGD Adıyaman Şubesi’nin 14. olağan genel kurulunda 70 üye oy kullanırken, 62 üye katılım sağladı. Divan başkanlığı görevini Mehmet Yapıcı, Mehmet Şahin ve İsmail Mermi üstlendi.

İki adayın katıldığı seçimde, Mustafa İnan ve Nabi İzci başkanlık için yarıştı. Oyların 41’ini alan Mustafa İnan ve yönetimi güven tazeleyerek görevlerine devam edecek. Diğer aday Nabi İzci ise 21 oy aldı.

TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Mustafa İnan, seçime katılan tüm üyelere teşekkür ederek, “Seçimin Adıyaman’a yakışır bir şekilde geçmiş olması bizi mutlu etmiştir. Başkanlık, bir bayrak yarışıdır ve bizim amacımız Adıyaman hakemliğini daha ileri seviyelere taşımaktır. Verdiğimiz sözler ve projelerimizle yolumuza devam edeceğiz. Seçime katılan tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarıma, bize oy versin veya vermesin, teşekkür ederim” dedi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın, Ankara’da gönüllülerle buluştu

Sıradaki haber:

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Aydın, Ankara’da gönüllülerle buluştu