h Dolar 34,1038 % 0.22
h Euro 38,0861 % 0.22
h Sterlin 45,3562 % 0.06
h Altın (Gr) 2.840,44 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Polise Karşı Pişkin Tavrını Sürdürdü: ‘Almanya’da Böyle Polis Yok!

Ehliyetsiz Kadın Sürücü, Polise Karşı Pişkin Tavrını Sürdürdü: ‘Almanya’da Böyle Polis Yok!

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında Ortaköy'de gerçekleştirdikleri denetimde, 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü ile zorlu anlar yaşadı. Denetim noktasına giren otomobilin kadın sürücüsü, polislerin dur ihtarına uymayarak olayın seyrini değiştirdi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında Ortaköy’de gerçekleştirdikleri denetimde, ‘dur’ ihtarına uymayan bir sürücü ile zorlu anlar yaşadı. Denetim noktasına giren otomobilin kadın sürücüsü, polislerin dur ihtarına uymayarak olayın seyrini değiştirdi.

Polis ekipleri tarafından güçlükle durdurulan aracın sürücüsü, camı yumruklayarak yapılan uyarılara direniş gösterdi. “Siz beni tehdit ettiniz” diyerek polise tepki gösteren sürücü, uzun süre aracından inmedi.

Sürücünün direnmesi üzerine olaya müdahale eden kadın polis memurları devreye girdi. Ancak sürücü ve yanındaki arkadaşı, polis memurlarıyla yaşanan tartışmada “Ayıp denen bir şey var. Almanya’da böyle polis yok. Böyle polis olamazsınız” diyerek tepki gösterdi.

Uzun süren tartışmaların ardından sürücü alkol testine tabi tutuldu. Alkolü çıkmayan sürücünün ehliyetsiz olduğu ve aracın sigortasının olmadığı belirlendi. Sürücüye uygulanan cezanın ardından araç otoparka çekildi. Polis denetimleri ise sabah saatlerine kadar devam etti.

2024 Pasaport ve Ehliyet Harç Ücretleri Belli Oldu: İşte Yeni Fiyatlar!

Sıradaki haber:

2024 Pasaport ve Ehliyet Harç Ücretleri Belli Oldu: İşte Yeni Fiyatlar!