h Dolar 34,1674 % 0.2
h Euro 38,0463 % 0.2
h Sterlin 45,6156 % 0.19
h Altın (Gr) 2.886,32 %0,41
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Milas’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı, sürücü yaralandı

Milas’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı, sürücü yaralandı

Muğla Milas'ta meydana gelen trafik kazasında, otomobilin orta refüje çarpmasıyla takla atarak başka bir araca çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Otomobilin kontrolünün kaybolması sonucu orta refüje çarpması ve takla atması anlık olarak güvenlik kameralarına yansıdı.

Kazanın gerçekleştiği yer, Milas ilçesinde bulunan 23 Nisan Bulvarı Adliye Kavşağı oldu. 43 YC 859 plakalı otomobil, kırmızı ışıklara yaklaştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atmış ve bu esnada ışıklarda bekleyen 34 HRL 223 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü F.Y. (51) yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Kazanın anbean görüntülendiği bir güvenlik kamerası bulunuyordu. Kamera kayıtlarında, otomobilin kırmızı ışıklara yaklaştığı esnada birdenbire orta refüje çarptığı, takla attığı ve önündeki araca çarptığı görüldü.

Görme Engelliler Haftası, Beyaz Bastonunun anlamını kaybetmeden kutlandı

Sıradaki haber:

Görme Engelliler Haftası, Beyaz Bastonunun anlamını kaybetmeden kutlandı