h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Kula’da 4. Kattan Düşen Öğretmen Meltem Memiş Yaşamını Yitirdi

Kula’da 4. Kattan Düşen Öğretmen Meltem Memiş Yaşamını Yitirdi

Manisa'nın Kula ilçesinde Naci Hakkı Ulusoy İlkokulu'nda görevli olan evli ve 1 çocuk annesi Meltem Memiş (35), Seyitali Mahallesi'nde bulunan evinin 4. katındaki penceresinden henüz belirlenemeyen bir sebeple beton zemine düştü. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Memiş, Kula Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Detaylar haberimizde!

Manisa’nın Kula ilçesinde Naci Hakkı Ulusoy İlkokulu’nda görevli olan evli ve 1 çocuk annesi Meltem Memiş (35), Seyitali Mahallesi’nde bulunan evinin 4. katındaki penceresinden henüz belirlenemeyen bir sebeple beton zemine düştü. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Memiş, Kula Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Ancak Meltem öğretmen, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Meltem Memiş’in ani ölüm haberi, eğitim camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Öğretmenin cenazesi, Kula Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen ön otopsi işleminin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Halı Sahada Futbol Oynarken Kalp Krizi Geçiren İngilizce Öğretmeni Hayatını Kaybetti

Sıradaki haber:

Halı Sahada Futbol Oynarken Kalp Krizi Geçiren İngilizce Öğretmeni Hayatını Kaybetti