h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Spor
  • Süper Kupa Finali Yeni Tarihini Bekliyor! Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Yapılacak?

Süper Kupa Finali Yeni Tarihini Bekliyor! Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Yapılacak?

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilmesi planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, önce bir krize, ardından da ileri bir tarihe ertelenmeye gitti. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Turkcell Süper Kupa maçının organizasyonundaki bazı aksaklıklar nedeniyle ortak karar alarak maçı ileri bir tarihe taşıma kararı aldı. İşte detaylar!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da gerçekleştirilmesi planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, önce bir krize, ardından da ileri bir tarihe ertelenmeye gitti. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Turkcell Süper Kupa maçının organizasyonundaki bazı aksaklıklar nedeniyle ortak karar alarak maçı ileri bir tarihe taşıma kararı aldı. Yeni tarih henüz belirlenmedi.

TFF ve kulüplerin ortak açıklamasında, “Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonunun 100. Yılını yurt dışında da kutlamak amacıyla, Türk futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Süper Kupa finali ile ilgili yeni tarih belirlendiğinde detaylar haberimizde yer alacak. Futbolseverler, maçın yapılacağı tarihi merakla bekliyor.

Süper Kupa İptali Sonrası Ömer Çelik’ten Paylaşım

Sıradaki haber:

Süper Kupa İptali Sonrası Ömer Çelik’ten Paylaşım