h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Evlenme vaadiyle dolandırılan adam, intihar girişiminde bulundu

Evlenme vaadiyle dolandırılan adam, intihar girişiminde bulundu

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia eden bir kişi intihar tehdidinde bulundu. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İntihardan vazgeçen kişi sağlık kontrolünden geçirildi ve ifadesi alındı. Dolandırıcılık olayı, bölge sakinleri ve güvenlik güçlerini endişelendirirken, olayın trajik sonuçlarına dikkat çekti.

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde bir kişi, evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia ederek intihar tehdidinde bulundu. Olay, Kapaklı Pınar Bulvarı’ndaki bir binanın beşinci katında meydana geldi. Gencecik bir adam olan Aydın Gebeş, dolandırıldığını öne sürerek yaşamına son vermeye kalkıştı.

Gebeş’in çevresine yönelik tehditleri üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri atlama yatağı açmak için uğraşırken, Gebeş yukarıdan fırlattığı bir notta, Gülşah K., Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü’nün olay yerine gelmesini talep etti.

Polis ekipleri, Gebeş’i hem oyalarken hem de binanın beşinci katına ulaşmaya çalıştı. Bu sırada itfaiye ekibi atlama yatağını hazır hale getirdi. Gebeş’i ikna etme çabaları sonuç verdi ve intihardan vazgeçti.

Ardından Aydın Gebeş, Kapaklı Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi ve daha sonra ifadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bu olay, evlenme vaadiyle dolandırılmanın trajik sonuçlarına dikkat çekmekte olup, bölge sakinleri ve güvenlik güçleri bir nebze rahat nefes almıştır.

Elektrikli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Elektrikli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı