h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cezaevinden tahliye olduktan hemen sonra adam öldüren şahıs

Cezaevinden tahliye olduktan hemen sonra adam öldüren şahıs

Giresun'da yaşanan kadın cinayeti, polis tarafından yakalanan zanlı ile sonuçlandı. Şengül Yeşilkaya adlı kadını boğarak öldüren İsmail Yılmaz, Giresun şehir merkezindeki bir türkü evinde gerçekleşen olayla bağlantılı olduğu tespit edildi. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, olay yerinde yapılan inceleme sonucunda suç delilleri toplandı ve zanlı hemen yakalanarak adli makamlara teslim edildi. İsmail Yılmaz'ın daha önce cezaevinden çıktığı bilgisine de ulaşıldı. Soruşturma ise devam ediyor.

Giresun’da Gerçekleşen Kadın Cinayetinin Zanlısı Yakalandı

Giresun’un şehir merkezinde, bir türkü evinde dün gece saat 01.30 sularında meydana gelen olayda, 52 yaşındaki Şengül Yeşilkaya, bilgisayar kablosu ile boğularak öldürüldü. Cinayet zanlısı İsmail Yılmaz’ın ise yakalandığı bildirildi.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “kasten öldürme” olayıyla ilgili olarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemede suç delillerinin muhafaza altına alındığı belirtildi. İsmail Yılmaz zanlının ise Giresun Adliyesi’ne teslim edilerek soruşturmanın devam ettiği bilgisi aktarıldı.

Diğer yandan elde edilen bilgilere göre, zanlı İsmail Yılmaz’ın yakın zamanda cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi.

[Gazete Adı] olarak, Giresun’da meydana gelen bu trajik olayı takip etmeye devam edeceğiz.

İsrail saldırılarının 100. gününde can kaybı 23 bin 968’e ulaştı

Sıradaki haber:

İsrail saldırılarının 100. gününde can kaybı 23 bin 968’e ulaştı