h Dolar 34,2928 % 0.5
h Euro 37,2070 % 0.5
h Sterlin 44,7560 % 0.77
h Altın (Gr) 2.981,89 %0,95
h BIST100 9.026,89 %0,27
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gerçek Ortaya Çıktı: Emniyet Mensuplarına Saldıran Şüphelinin Gerçek Durumu

Gerçek Ortaya Çıktı: Emniyet Mensuplarına Saldıran Şüphelinin Gerçek Durumu

Başakşehir'de 21 Aralık akşamı gerçekleşen bir asayiş uygulamasında polis ekipleri tarafından durdurulan bir kişinin, yaralamadan aranması olduğu tespit edilmiş ve gözaltına alınmıştı. Detaylar haberimizde!

Başakşehir’de 21 Aralık akşamı gerçekleşen bir asayiş uygulamasında polis ekipleri tarafından durdurulan bir kişinin, yaralamadan aranması olduğu tespit edilmiş ve gözaltına alınmıştı. Ancak şüpheli şahıs, polis merkezinde işlemleri sırasında bir polis memuruna tekme atıp, diğerine de kafa atmıştı. Ardından kaçmaya çalışan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanmış ve mahkemeye sevk edilerek tutuklanmıştı.

Ancak sosyal medya üzerinden “Ömer” kullanıcı adıyla yapılan bir paylaşımda, Sivas’ın Kürdistan toprakları olduğunu söylediği için polislere küfür eden şahsın serbest bırakıldığı iddia edilmişti. Ancak yapılan detaylı inceleme sonucunda, paylaşımı yapan kişinin Almanya’da bulunan bir terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı. Şahsın Berlin makamlarına mülteci olarak başvuruda bulunduğu ve siyasi paylaşımlarda bulunduğu belirlendi.

Öte yandan, polis merkezindeki saldırıya karışan şüpheli şahsın ise halihazırda cezaevinde tutuklu olduğu bilgisine ulaşıldı. Paylaşılan yanıltıcı bilgilerin ardında yatan gerçekler gün yüzüne çıkarken, emniyet mensuplarına saldıran şahsın cezai sorumluluğu devam etmektedir.

Yeni Yılda Hamsi Bolluğu: Kilosu 50 TL’ye Geriledi!

Sıradaki haber:

Yeni Yılda Hamsi Bolluğu: Kilosu 50 TL’ye Geriledi!