h Dolar 34,1152 % 0.28
h Euro 38,1457 % 0.28
h Sterlin 45,4902 % 0.38
h Altın (Gr) 2.875,18 %1,64
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sis ve suya bürünen taraftar sahil kenarında yakalandı

Sis ve suya bürünen taraftar sahil kenarında yakalandı

Denizlispor ile Amedspor arasındaki TFF 2. Lig maçında taraftarlar, su dolu bardaklar ve sis bombaları atarak futbolculara zor anlar yaşattı. Taraftarlar arasında çıkan arbedenin ardından bir kişi gözaltına alındı. Maçta futbolcular sahaya atılan sis bombalarını temizleyerek oyunu sürdürdü. Maç 1-1 berabere sonuçlandı.

TFF 2. Lig 20. haftasında Denizlispor ile Amedspor arasında oynanan maçta, taraftarlar tarafından sahaya sis bombaları ve birçok su dolu bardak atılarak futbolcular zor anlar yaşadı. Taraftarlardan bir kişi ise gözaltına alındı.

TFF 2. Lig’de gerçekleşen Denizlispor-Amedspor karşılaşmasında, maçın başlama saatlerinden önce taraftarlar stada akın etti. Maça hızlı bir başlangıç yapan Amedspor, 24. dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Taraftarlar gerilimi arttırmaya başladı. Amedspor oyuncularına su dolu bardaklar atılmaya başlandı. Ardından sahaya sis bombası atan taraftarlar tespit edilerek hakkında işlem başlatıldı. Maç sırasında polisin gözaltı girişimi ise tansiyonu yükseltti. Taraftarlar arasında yaşanan arbedede ise bir kişi gözaltına alındı.

Futbolcular, sahadaki sis bombalarını kendileri alarak saha kenarına atarak maça devam etti. Denizlispor ile Amedspor arasındaki karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Elazığ’da Yaya Önceliği Uygulaması Başladı

Sıradaki haber:

Elazığ’da Yaya Önceliği Uygulaması Başladı