h Dolar 34,1156 % 0.28
h Euro 38,1394 % 0.28
h Sterlin 45,4638 % 0.34
h Altın (Gr) 2.868,25 %1,39
h BIST100 9.933,52 %-0,42
a

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan bir elektronik yedek parça fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.

Yangın, saat 9.45 sularında meydana geldi. İkinci katta bulunan paketleme bölümünde gerçekleşen yangın, ısıtıcıdan çıkan kıvılcımın kartonlara sıçramasıyla başladı. Olayın haber alınmasının ardından itfaiye ve polis ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi. Yangın sırasında ne ölen ne de yaralanan olduğu bildirilirken, uzun süren müdahaleler sonucunda alevler kontrol altına alındı.

Fabrikanın Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu, yangının sabah saatlerinde paketleme bölümünde başladığını belirtti. Yangın çıktığında çalışanların hızla tahliye edildiğini ve itfaiyeye haber verildiğini ifade eden Tunaoğlu, “Organize sanayi bölgesinde zaten itfaiye ekipleri bulunuyor. Onlar hemen gelerek müdahale etti. Ardından başka ekipler de katıldı. Şu an yangın kontrol altına alındı. Şimdi söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının boyutunu içeri girdiğimizde daha net görebiliriz. Bugün çok az sayıda çalışan vardı ve hepsi sağ salim durumda. Kimse zarar görmedi, önemli olan da bu zaten” şeklinde konuştu.

İstanbul’da yaya yollarında motor kullanan sürücüler cezalandırıldı

Sıradaki haber:

İstanbul’da yaya yollarında motor kullanan sürücüler cezalandırıldı