h Dolar 34,0296 % -0.12
h Euro 38,0206 % -0.12
h Sterlin 45,2617 % 0.48
h Altın (Gr) 2.828,28 %0,92
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vatandaş, elektrik akımına kapılınca hemen ambulans helikopter yardımına yetişti

Vatandaş, elektrik akımına kapılınca hemen ambulans helikopter yardımına yetişti

Samsun'un Atakum ilçesinde Kocadağ'da bir vatandaş, elektrik akımına kapıldıktan sonra ambulans helikopter yardımıyla hastaneye götürüldü. Olay saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Elektrik direğinde sorun çözmeye çalışan vatandaş, akıma kapılarak yanıklarla birlikte ciddi yaralanmalar yaşadı. Olay yerine ilk olarak 4x4 ambulans gitti ancak daha sonra ambulans helikoptere ihtiyaç duyuldu. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ambulans helikopter, yaralıyı alarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralı, tedavi altına alınarak müşahede altında tutulmaktadır.

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan Kocadağ’ın zirvesinde yaşanan bir olayda, elektrik akımına kapılan bir vatandaşın hayatını kurtarmak için ambulans helikopter seferber oldu.

Saat 11.00 sularında gerçekleşen olayda, 39 yaşındaki C.B. Kocadağ’da bulunan bir elektrik direğindeki sorunu çözmek için direğe çıktı. Ancak bu sırada elektrik akımına kapılan vatandaşın vücudunda çeşitli bölgelerde yanıklar oluştu. Olay yerindeki buzlanma nedeniyle ilk olarak 4×4 ambulans ekibi müdahale etti. Ancak yapılan ilk değerlendirmede, yaralı için ambulans helikoptere ihtiyaç duyulduğu belirlendi. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ambulans helikopter hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı ve yaralıyı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne transfer etti. Yanık izleriyle dolu olan yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Otobüse Binmek İsterken Kazaya Karıştı

Sıradaki haber:

Otobüse Binmek İsterken Kazaya Karıştı