h Dolar 34,0852 % 0.19
h Euro 38,1063 % 0.19
h Sterlin 45,4275 % 0.25
h Altın (Gr) 2.845,12 %0,58
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Norveçli Turist Galata’da Evde Ölü Bulundu: Detaylar Ortaya Çıktı!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Galata semtinde, kiraladıkları eve giden bir turist çift, temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Egil Skarbo (52) adlı Norveçli turistin vücudunda darp veya kesici alet izine rastlanmazken, Yunanistan uyruklu Avangelia Vrakani (31) ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Hacımimi Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Norveçli Egil Skarbo ve Yunanistanlı Avangelia Vrakani, 2 gün önce bir uygulama üzerinden bu apartmandaki daireyi kiraladı. Ancak, apartman görevlisi İbrahim E., çiftten haber alamayınca endişelenerek durumu sahibine bildirdi. Kapıyı açmaya çalışsa da başarılı olamayan İbrahim E., yedek anahtarını kullanarak içeri girdiğinde çifti hareketsiz bir vaziyette buldu.

Durumun hemen bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Norveçli turist Egil Skarbo’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, Yunanistanlı Avangelia Vrakani ise Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan açıklamaya göre kadının durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süreli bir inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda Egil Skarbo’nun cansız bedeni Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Turistin kesin ölüm sebebi, yapılan otopsi sonucunda belirlenecek.

Yaşanan bu olay tüm Galata’da büyük bir şok etkisi yaratırken, polis ekipleri soruşturmayı genişletti. Norveçli turistin ölümüne sebep olan etkenlerin tespit edilmesi ve gerçeklerin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Yol kenarında donarak öldüğü düşünülen kişiye ait ceset bulundu

Sıradaki haber:

Yol kenarında donarak öldüğü düşünülen kişiye ait ceset bulundu