h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hırsızlık Yapanların Keşif Anları, 50 Bin TL Değerindeki Olayın Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Hırsızlık Yapanların Keşif Anları, 50 Bin TL Değerindeki Olayın Güvenlik Kamerasında Görüntülendi

Isparta'da bir evden 50 bin TL değerinde eşya ve ziynet eşyası çalınırken, şüpheli 116 saatlik kamera görüntüsü ve 8 kilometrelik takiple yakalandı. Şahsın ev çevresinde keşif yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli M.D. gözaltına alınıp tutuklandı.

Isparta’da bir evden 50 bin TL değerinde eşya ve ziynet eşyası çalan bir kişi, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve 8 kilometrelik bir takip operasyonu sonucunda yakalandı. Şüpheli, evin çevresinde keşif yaparken güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, 10 Ocak’ta Turan Mahallesi’nde meydana geldi. Ev sahipleri yokken, hırsız ya da hırsızlar tornavida kullanarak dubleks dairenin birinci katının penceresini açtı ve 50 bin TL değerinde şahsi ve ziynet eşyasını çalarak kaçtı. İsparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından harekete geçerek 116 saatlik kamera incelemeleri ve 8 kilometrelik bir takip operasyonu gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda şüpheli olan M.D’nin saklandığı yer tespit edildi. Şüpheli M.D. gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüphelinin evin çevresinde dolanarak keşif yaptığı, başında kapüşon, yüzünde maske ve elinde siyah eldiven olduğu görülüyor. Ayrıca, görüntülerde şüphelinin arkasını kontrol ederek uzaklaştığı an ve eve girişi de yer almaktadır.

İşçi, elektrik akımına kapılarak direkte mahsur kaldı, itfaiye son anda kurtardı!

Sıradaki haber:

İşçi, elektrik akımına kapılarak direkte mahsur kaldı, itfaiye son anda kurtardı!